Lena je inače ćerka poznatog pisca Dušana Kovačevića, a u braku je sa   biznismenom Veljkom Brčinom sa kojim ima dva sina. 

U srećnom ste braku već duži niz godina. Ali isto tako ako analiziramo stihove nove pesme u njoj kažete: “ Da li sam ti lutka koju ljubiš, pa zaboraviš?” Da li vam se ova situacija dešavala pre upoznavanja supruga?

- Muziku sam pisala ja, ali tekst je pisao Vladimir Danilović, moj dugogodišnji producent i tekstopisac koji je pisao i tekstove za “Dubine”, “Požuri”, “Samo da mi je”... njegove tekstove toliko lako pevam i zavolim i razumem da i situacije kroz koje nisam možda lično prolazila, a kroz neke i jesam, zaista postaju moje. Sve pesme i sve tekstove koje danas pevam zaista su postale deo mog života, ne može drugačije.

Foto: Darko Dozet

 

U spotu smo imali priliku da vas vidimo u jednom trenutku poprilično iznerviranu. Kada vam se dese takve situacije u privatnom životu, kako reagujete?

- Lepo vaspitanje ne znači da čovek nije hirovit, nestrpljiv. Ponekad je baš takav.

Rekli ste jednom da se sa stilom rađate. Ali verovatno se on godinama nadograđuje. Šta za vas stil predstavlja?

- U ovom poslu je velika prednost što ste okruženi ljudima koji mahom imaju stila više nego vi i od njih učite, vidite šta radi, a šta ne. Ima osoba koje stil i estetiku nose u sebi i sve čega se taknu pretvaraju u lepo, od takvih sam mnogo naučila i uvek me inspirišu.

Foto: ATA images

 

Da li ste osoba koja javno pokazuje kada pati ili bolujute u svoja četiri zida?

- Sa prijateljima i porodicom i te kako pričam o svemu, i decu učim da budu otvoreni i da kažu šta osećaju, da razumeju svoja osećanja. Uvek sam se trudila da kad uđem u prostoriju unesem pozitivnu energiju, to se čita nekada kao da ste neka mirna i savršeno iskontrolisana osoba a zapravo samo mislim da je svakome dovoljan sopstveni problem, ljudima oko sebe volim da unesem svetlo u život koliko god mogu i to mi pomaže da i sama pronađem svetlo u sopstvenim iskušenjima.

Kada izuzmemo muzičke uspehe, na šta ste najviše ponosni u životu?

- Zahvalna sam Bogu na suprugu i deci, na porodici i prijateljima, ja sam zaista voljena i umem mnogo i strastveno da volim, to je za mene suština života. Svi ostali uspesi ostaju kao neke zanimljive crtice, ali ljubav nikada ne prestaje.

(Blic)

BONUS GALERIJA: Zavirite u luksuzni bečki dvorac Dragane Mirković

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".