Најпопуларнији квиз свих времена, Слагалица, поново је главна тема на друштвеним мрежама. Очекивано, у питању је нова грешка која је збунила гледаоце крај малих екрана. Они који су грешку уочили нису остали неми, те су на друштвеним мрежама нашироко кренули с критикама.

Наиме, плави такмичар Раде убедљиво је победио црвеног такмичара Стефана, а најновију епизоду обележила је грешка водитељке у самом финишу, коју су твитераши одмах приметили.

 

 

Сама асоцијација је била логична, а решење је гласило "Глава". Међутим, водитељка је направила грешку објашњавајући решење.

"Писмо и глава на новчићу, круна се носи на глави, "Глава шећера" је приповетка Стевана Сремца и брдо у Рио де Жанеиру, и лице је предњи део главе", рекла је водитељка Кристина Раденковић, након чега је покренута лавина на Твитеру.

 

 

На лицима такмичара се није видело негодовање, али су друштвене мреже одмах кренуле у "напад". Разлог је тај што аутор приповетке "Глава шећера" није Стеван Сремац, већ Милован Глишић.

"Слагалица данас, "Глава шећера" од Стевана Сремца, а Милован Глишић се жали Милки Цанић кога је оставила у квизу", "До данас сам живео у уверењу да је "Главу шећера" написао Милован Глишић, али ми "Слагалица" вечерас отвори очи информацијом да је то написао Стеван Сремац", ређали су се коментари.

 

 

Ово је само још једна у низу капиталних грешака које су се поткрале у овом популарном квизу која је одмах постала вирална на друштвеним мрежама.

Ипак, ко ради тај и греши, па се поред стицања знања гледаоци силно забаве и на друштвеним мрежама што је, очигледно, добитна комбинација.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".