СВАДБЕНО весеље у селу Висока код Ариља у суботу вече претворило се у прави хорор. Жена стара 67 година К. С. погинула је под свадбеном шатром, када ју је погодио предмет који је долетео споља и то у тренутку када је одјекнула снажна експлозија.

Према причи очевидаца, свадбено весеље се било захуктало, сви су играли, веселили се. У једном тренутку зачула се експлозија, највероватније се радило о експлозивној направи ручне израде, а могуће је и да је у питању била прангија. Од силине детонације парче метала или каменица пробила је платно шатре са задње стране и погодило директно несрећну жену у главу. Она је пала преко стола пуног хране и пића, одмах су притрчали сватови да помогну. Позвали су и Хитну помоћ.

Неколико младића унели су сву крваву жену у ауто и кренули су ка Ариљу. На пола пута срели су Хитну помоћ, али лекари су, нажалост, могли само да констатују смрт – сазнали смо од једног очевица.

За сада се не зна ни ко је нити како активирао експлозивну направу на око десетак метара од шатре. За сада, истрага се спроводи против Н. Н. лица против кога је поднета пријава за тешко дело против опште сигурности. Током недеље, како сазнајемо, истражни органи испитивали су већи број гостију са свадбе.

Несрећна жена која је погинула, родом је из Високе, а на весеље је дошла код својих рођака, који су удавали ћерку.

Према нашим сазнањима, домаћини весеља су у шоку, а младенци још не могу да верују да им се свадбено весеље завршило страшном трагедијом.

(Новости)

БОНУС ВИДЕО

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".