SVADBENO veselje u selu Visoka kod Arilja u subotu veče pretvorilo se u pravi horor. Žena stara 67 godina K. S. poginula je pod svadbenom šatrom, kada ju je pogodio predmet koji je doleteo spolja i to u trenutku kada je odjeknula snažna eksplozija.

Prema priči očevidaca, svadbeno veselje se bilo zahuktalo, svi su igrali, veselili se. U jednom trenutku začula se eksplozija, najverovatnije se radilo o eksplozivnoj napravi ručne izrade, a moguće je i da je u pitanju bila prangija. Od siline detonacije parče metala ili kamenica probila je platno šatre sa zadnje strane i pogodilo direktno nesrećnu ženu u glavu. Ona je pala preko stola punog hrane i pića, odmah su pritrčali svatovi da pomognu. Pozvali su i Hitnu pomoć.

Nekoliko mladića uneli su svu krvavu ženu u auto i krenuli su ka Arilju. Na pola puta sreli su Hitnu pomoć, ali lekari su, nažalost, mogli samo da konstatuju smrt – saznali smo od jednog očevica.

Za sada se ne zna ni ko je niti kako aktivirao eksplozivnu napravu na oko desetak metara od šatre. Za sada, istraga se sprovodi protiv N. N. lica protiv koga je podneta prijava za teško delo protiv opšte sigurnosti. Tokom nedelje, kako saznajemo, istražni organi ispitivali su veći broj gostiju sa svadbe.

Nesrećna žena koja je poginula, rodom je iz Visoke, a na veselje je došla kod svojih rođaka, koji su udavali ćerku.

Prema našim saznanjima, domaćini veselja su u šoku, a mladenci još ne mogu da veruju da im se svadbeno veselje završilo strašnom tragedijom.

(Novosti)

BONUS VIDEO

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".