ЖЕНА средњих година, чији идентитет за сада није потврђен, погинула је док је прелазила пешачки прелаз у строгом центру Чачка рано јутрос, преносе Новости.

На њу је, највероватније док је прелазила улицу на обележеном прелазу за пешаке, налетео аутомобил “фолксваген тугуан”, којим је управљао Чачанин. 

Одмах је позвана Хитна помоћ која је несрећну жену пребацила у ургентни центар чачанске опште болнице, али она је убрзо, и поред напора лекара, подлегла тешким повредама, у виду прелом и повреда унутрашњих органа. 

- Недељом ујутру није велика фреквенција возила и тишину је само одједном проломила шкрипа кочница. Након тога угледали смо возило заустављено насред улице, жену како непомично лежи на пешачком прелазу. Хитна ју је брзо одвезла, а њене ствари су остале на улици - рекао је један од очевидаца.

На место несреће стигле су и екипе саобраћајне полиције, које су одрадиле увиђај, а саобраћај се из главне преусмеравао на споредне градске улице. 

Даљом истрагом биће утврђен тачан узрок ове несреће, а, према речима очевидаца, за сада се претпоставља да је у питању неприлагођена брзина.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".