Певачица Барбара Бобак, свесна да је највећу популарност добила од када је обелоданила везу са Дарком Лазићем. 

- Утицала је у смислу да сам прескочила доста степеника, јер сам се појављивала у неким емисијима у којима се тада сигурно не бих појавила, јер нисам имала портфолио за то. Почела сам преко ноћи да се појављујем на насловним странама и самим тим се доста људи питало ко је ово - искрена је Барбара које је признала и шта је научила из везе са Дарком која је била под будним оком јавности:

Фото: Инстаграм принтскрин/ barbara.bobak

 

- Да сваку будућу везу кријем као змија ноге, то прво. Друго, да је кријем као змија ноге и треће да је кријем као змија ноге - додала је она.

Иако је њихова веза у почетку била идилична, па чак је требало да буде крунисана браком, временом се показало да ипак нису били једно за друго. А на питање да ли су јој медији, који су их констатно пратили у стопу, избаксузирали свадбу, одговорила је:

 - Немам појма, то сад да нагађам како, шта и зашто, да ли је неко избаксузирао. Све је баксузно и ајде, било, прошло, завршило се, свима све најбоље, њему поготово!

Фото: Принтскрин Инстаграм/darkolazicofficial

 

Певач је недавно на Инстаграму објавио њихову стару фотографију, након чега су сви медији писали да су се помирили, а је убрзо и обрисао. Ипак, Барбара и за то има оправдање, иако је и сама била затечена када је за објаву сазнала.

- Ни први ни последњи пут да се тако нешто случајно окачи, тако да... Он је овако врло стручан по питању телефона и друштвених мрежа... Не знам, сећам се само да ме је звао ПР док сам возила, да ми се усијао телефон, али нисам знала о чему се ради. Док сам стигла на одредиште већ је слика нестала, а пуштени су наслови. Али ето, свака част новинарима на ажурности, стварно сам пријатно изненађена да је толико испраћено- истакла је Барбара за "Информер".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Краљица народне музике Лепа Лукић - ретроспектива каријере

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".