Глумац Франо Ласић прошле вечери је на једном престоничком догађају са супругом Миленом прошетао пред окупљеним новинарима и фото-репортерима и још једном показао да су заљубљени као првог дана.

Један од омиљених регионалних глумаца и његова драга били су модно усклађени и од главе до пете одевени у црну у боју, а док се он одлучио за одело, Милена је изгледала заносно у елегантној хаљини која открива једно раме и има дубок шлиц.

Франо и Милена Ласић добили су, иначе, пре две године сина Николаса, а глумац је поносно причао о свом малишану недуго након порођаја.

Фото: АТА имагес

 

- Жена ми се породила на ковид одељењу на крају. Срећом, све је прошло како треба, сада је одлично. Пресрећан сам због рођења сина Николаса. Као птичица се осећам. Наравно, волели бисмо и супруга и ја да мало више спавамо, али ништа нам, заиста, није тешко. Он данас има 22 дана - рекао је тада Франо кроз осмех за српске медије.

Пар је, иначе, годинама у складном браку, разлика у годинама, која износи чак три деценије, ни најмање им не смета. Како је Милена једном приликом истакла, њен супруг је у изузетној форми, а они су се повезали на много дубљем нивоу од пуког физичког.


- Многи би млађи мушкарци све дали да су у форми као Франо. Није све у физичком изгледу. Ми смо се нашли на дубљем нивоу, оном духовном, срећни смо и то ми је једино битно. Свима који на то негативно гледају само бих пожелела да и они једном остваре такав однос - објаснила је Милена Ласић.

 

Ни глумац не крије опијеност љубављу, а једном приликом је на Инстагрмау поделио фотографију своје лепе супруге и написао:

- За живота упознао сам много људи, али никад никога као што је Милена.

 

ВЕЛИКА ГАЛЕРИЈА: Снежана Савић - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".