Њих двоје имају два сина, Луку и Леона који говоре четири језика, а међу њима је и српски.


- Немачки, српски, енглески и шпански. Када се заједно играју, понекад причају на шпанском. Тада баш и не знамо шта тачно говоре - рекла је Ана, па се Бастијан надовезао:

Фото: Профимедиа

 

- Ана се све боље сналази на немачком. Кад јој причате полако, разумеће скоро све. Када је са мојим родитељима увек прича на немачком.

Познати пар је проговорио и о васпитању деце.

- Бастијан је забавна страна, док сам ја строга. Кад им да нешто слатко, одмах ми кажу, јер знају да им то не бих дозволила - рекла је Ана за немачки магазин "Гала", а Бастијан је открио како изгледа њихов савршен дан:

Фото: Инстаграм принтскрин/anaivanovic

 

- Савршен дан је онај који проводим са породицом. Ја сам срећан човек, трудим се да заспим са осмехом и да се са њим пробудим


Иначе, Бастијан Швајнштајгер је недавно прешао 13 милиона пратилаца на Инстаграму па је у знак захвалности снимио видео у коме је одговарао на питања која су му стизала из целог света, а за фанове из наше земље најзанимљивији су били одговори на питања везана за Србију и његову супругу.

Бастијан је овом приликом открио да су му омиљене српске речи "ајде" и "зет" које је и превео на енглески језик.

Швајни је фановима открио и које му је омиљено јело из српске кухиње. Реч је о прженицама, које, како је навео, тражи да му Ана често прави за доручак. 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Ане Ивановић

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".