Данина је одрасла у Аустралији, а доласком у Србију је добила и своју прву улогу. Када је Чула да је добила улогу у Бјелином филму, она није крила одушевљење.  

Удала се за продуцента Александра Кукањца са којим је била три године у браку. Пар је ступио у црквени брак 2013.године. Убрзо су добили и сина.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danina Jeftic (@danina12)

 

- Вриштала сам од среће десет минута кад ми је Бјела јавио да сам добила улогу у Монтевидеу. Била сам пресрећна што сам део те екипе и данас осећам понос због тога - рекла је Данина у једном интервјуу.

Данина је одлучила да напусти глуму јер је желела да оснује породицу. Када је син напунио осам месеци, Александар и Дананиа су се преселили у Сиднеј. 

Брак се након годину дана од вечања у Сиднеју распао а глумица се као самохрана мајка вратила у Београд где јој највећу помоћ пружају родитељи. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danina Jeftic (@danina12)

 

- Мој син је сада порастао, иде у вртић и има свој свет, тако да мислим да је време да се вратим послу у пуном сјају, само да се догоде праве улоге. Верујем и да хоће јер се код мене све дешава спонтано и баш кад треба. Бар је тако до сада било - оптимистична је била Данина.

Продуцент Александар Кукањац познат је као дечко од певачице Александре Радовић. Он је са њом од самог почетка њене каријере. 

Развод са глумицом је био тежак. 

(Блиц) 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Драгане Косјерине

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".