Невена Вукеш и њен супруг, хрватски музичар, Марко Вукеш, уживају у складном браку, а година иза њих је прилично тешка и турбулентна.

Невена и Марко су због земљотреса који су погодили Хрватску остали без породичног дома, па су чак морали да живе у контејнеру. Глумица је тада на Јутјуб каналу снимала како су њих двоје преуредили свој простор и од свега 12 квадрата направили дом.

-  Моји родитељи су живели у љубави и такву породицу сам и ја желела да оформим. Исто је и са Марком. Брак и породица која постајете, тај само ваш мали храм који градите, треба да чувате безусловном љубављу, слушањем и разумевањем. То је нови пут за нас, иако се ништа посебно не мења у нашим животима. Једино што тај осећај одговорности јача, сада према нама самима, а сутра и према нашој деци - рекла је Невена.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nevena Vukes (@nevena.vukes)

Њих двоје имају сина Теодора и сада након свих проблема уживају у својој идили.

- У суботу, 19. фебруара 2022, започео је један нови живот... И ја сам на томе неизмерно захвалан драгом Богу, што нам је подарио највећу радост и одговорност, а моја Невена, љубите још јаче, више и силније. Добро нам дошао кући, сине Теодоре - написао је Марко када је добио сина.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nevena Vukes (@nevena.vukes)

Подсетимо, Невену Вукеш смо упознали по девојачком презимену Ристић, а она је значајну улогу имала и у серијама "Бићемо прваци света" и "Цват липе на Балкану".

БОНУС ВИДЕО: 
 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".