Ево шта каже певачица...

Највећа регионална звезда Лепа Брена била је најпожељнија девојка крајем осамдесетих, када је њено срце освојио тадашњи најпопуларнији југословенски тенисер Слободан Боба Живојиновић.

Нико није знао шта да очекује од ове љубави две тако познате личности, које су због природе посла често биле на различитим крајевима света, али Брена и Боба ускоро су доказали да њихова љубав побеђује све препреке. Пар је 1991. године рекао "да" гала венчању у хотелу "Интеконтинентал", а окупили су више стотина званица из свих крајева планете и, наравно, с домаће естраде.

Фото: Јутјуб принтскрин/Lepa Brena

 

Брена је блистала у венчаници модне куће "Диор", служило се 650 јела, торта је имала пет спратова, а све је било праћено сјајним расположењем и песмом, док је бидермајер завршио у рукама младине млађе колегинице.

 Данас, 31 годину касније, Брена и Боба и даље су синоним за праву љубав у свету познатих, а круна њихове среће су синови Стефан и Виктор.

Фото: АТА имагес

 

У чему је тајна њиховог срећног брака? Ако питате Брену, у отворености, искрености и транспарентности.

- Мислим да љубав треба да буде искрена са свим својим унутрашњим борбама, падовима, узбуђењима. Увек сам за то да та љубав буде транспарентна, отворена и да људима треба дати стварно свој максимум - изјавила је певачица у емисији Магазин Ин.

Она је напоменула веома важну ствар, коју млади парови понекад сметну с ума: да у браку треба уживати, а не робовати му, и да је нормално да се жена мења физички, због чега је кључно да је супруг не третира као стари предмет који ће лако заменити новијим.

Фото: Архив Новости

 

- Брак није затвор. Брак не значи да је муж купио жену као један плакар или неки ормар, па један дан када му досади дође млађа и лепша... Ми жене рађамо децу, стварамо нови живот, наше тело се деформирше толико пута и јако тешко вратити се у топ форму. Важно је да вас ти ваши мужеви не мењају као старе плакаре, него да изнегујете тај однос, да вас неко поштује када вам је тешко и када сте у патикама, а исто тако да ви њему будуте ослонац - напоменула је Лепа Брена.

Она је истакла и да је лако волети се у идеалним условима, али да се истинска љубав препознаје у тешким тренуцима.

- Када је лепо и када је лако, сви ми можемо да волимо једни друге, и тад је увек лепо и слатко, међутим када дођу тешки моменти, онда се схватиш да ли имаш заиста праву особу поред себе - рекла је певачица.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Завирите у луксузни бечки дворац Драгане Мирковић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".