Након што је раскинула са фудбалским тренером Љубишом Ранковићем, који је од ње старији 16 година, дуго се није знало ништа о љубавном животу водитељке Пинка, Марије Егеље.

 

 

Водитељка је решила да прекине нагађања, па је напокон објавила прву фотографију са новим дечком, Александром, за којег се зна да је бивши фудбалер, а сада је бизнисмен и живи у Београду.

Она већ неко време ужива у новој вези, а партнера је строго крила од очију јавности. Међутим, сада је одлучила дапокаже ко је освојио њено срце. Наиме, Марија је на Инстаграму објавила прву фотографију са дечком бизнисменом и истакла колико је заљубљена.

- Маријин дечко је бивши фудбалер, сада је бизнисмен и живи у Београду. Неко време је живео у иностранству где је играо фудбал, а зове се Александар. Недавно су уснимљени на Србија опен-у док су са трибина гледали меч Новака Ђоковића - изјавио је извор и додао да њих двоје уживају у љубави:

 

 

- Предивно им је и Марија не жели да открива ништа јер не жели да је запиткују о Александру с обзиром на то да он није јавна личност. Заједно су више од годину дана и доста путују, а вероватно ће ускоро стати и на луди камен - додао је извор за "Информер", а тим поводом се огласила и водитељка:

- Хвала што питате за мог дечка, али рећи ћу само да сам емотивно испуњена и срећна - кратко је прокоментарисала Марија.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Завирите у луксузну вилу Секе Алексић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".