Вест да је певачици Кристини Кији Коцкар позлило и да се онесвестила поред кола у гаражи где су је нашли и одвезли у болницу како би јој била указана медицинска помоћ узбуркала је јавност и забринула њене фанове.

Кија је испричала шта се заправо десило кобног дана, како се осећа, али и када ће се вратити активном пословном и приватном животу.

 

 

- Имала сам велики здравствени проблем. Нашли су ме онесвешћену поред кола у гаражи. Колабирала сам од физичког бола - почиње Кија, и додаје:

- Скочио ми је притисак, а када су ми други пут измерили, горњи и доњи су се буквално саставили. Доктори још увек не знају тачно шта ми је. Сумњају на песак у бубрегу, али највероватније је стрес због свега што ми се десило у претходном периоду.

Коцкарева каже да се јако уплашила, да јој је цео живот прошао кроз главу и да је буквално мислила да ће умрети.

- Живот ми је прошао пред очима. Мислила сам, мајке ми, да ћу умрети, па сам још и помислила како ће ме наћи саму у гаражи. У овој ситуацији ме све погађа, сама сам и постала сам много емотивнија, ваљда то долази с годинама, али не желим да патетишем - каже певачица.

 

 

Кија је рекла да су јој доктори саветовали да мирује и да прати ситуацију.

- Већ два дана се лоше осећам. Притисак и даље скаче, а ја по саветима лекара морам да мирујем и пратим целу ситуацију јер ми још нису преписали терапију. Нисам могла сама ни да возим, а сада ми друг помаже око ствари које су ми потребне за кућу.

Иако се уплашила, Кија закључује да је ово на првом месту упозорење да мора да успори и да се посвети свом здрављу.

- Бићу добро, одмараћу се у наредном периоду и морам да се више посветим себи и свом здравственом стању. Имала сам много обавеза у претходном периоду, себи сам натоварила све и свашта, а занемарила сам своје здравље. На вези сам с доктором, водим рачуна о исхрани, пазим на притисак и одмарам се. Лежаћу, одморићу се неколико дана, биће све у најбољем реду. Чека ме ускоро турнеја с Лукасом - завршила је Кија разговор за "Ало".

 

 

Доживела стрес због албума

Почетком јуна Кија Коцкар је објавила свој први музички  албум, али само су два спота угледала светлост дана због, како је тада навела, техничких проблема. Кија се тада расплакала у лајву на Инстаграму.

- Извињавам се што плачем, мало сам емотивна. Ништа се није десило, никаква трагедија. Данас је изашао мој нови албум, као што знате. Мислим да сам радила на њему месецима, врло темељно у сваком случају. Грешком других људи песме нису објављене онако како сам желела. Извињавам вам се. Прекинућу сад лајв јер сам превише уплакана - рекла је тада Кија.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Милица Милша - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".