Nevena Vukeš i njen suprug, hrvatski muzičar, Marko Vukeš, uživaju u skladnom braku, a godina iza njih je prilično teška i turbulentna.

Nevena i Marko su zbog zemljotresa koji su pogodili Hrvatsku ostali bez porodičnog doma, pa su čak morali da žive u kontejneru. Glumica je tada na Jutjub kanalu snimala kako su njih dvoje preuredili svoj prostor i od svega 12 kvadrata napravili dom.

-  Moji roditelji su živeli u ljubavi i takvu porodicu sam i ja želela da oformim. Isto je i sa Markom. Brak i porodica koja postajete, taj samo vaš mali hram koji gradite, treba da čuvate bezuslovnom ljubavlju, slušanjem i razumevanjem. To je novi put za nas, iako se ništa posebno ne menja u našim životima. Jedino što taj osećaj odgovornosti jača, sada prema nama samima, a sutra i prema našoj deci - rekla je Nevena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nevena Vukes (@nevena.vukes)

NJih dvoje imaju sina Teodora i sada nakon svih problema uživaju u svojoj idili.

- U subotu, 19. februara 2022, započeo je jedan novi život... I ja sam na tome neizmerno zahvalan dragom Bogu, što nam je podario najveću radost i odgovornost, a moja Nevena, ljubite još jače, više i silnije. Dobro nam došao kući, sine Teodore - napisao je Marko kada je dobio sina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nevena Vukes (@nevena.vukes)

Podsetimo, Nevenu Vukeš smo upoznali po devojačkom prezimenu Ristić, a ona je značajnu ulogu imala i u serijama "Bićemo prvaci sveta" i "Cvat lipe na Balkanu".

BONUS VIDEO: 
 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".