- Ово време није ни слично ономе када сам почео, када сам градио каријеру, имао велике концерте и хитове. Ја покушавам да се уклопим у ово време и да народу представим нове песме и хвала Богу до сад нисам промашио. Још сам ту, мада волео бих да нисам више, да сам давно престао са певањем - изјавио је певач и додао да се мало уморио:

- Превише је, 40 година каријере није мало!

Иако важи за једног од траженијих певача, данас тврди да никакав новац не може да му надокнади мир и тишину за којим тежи.

- Није све у парама, неке ствари се не могу купити. Знате оно, имају људи паре, али не могу да купе нешто или немају са ким кафу да попију -  рекао је певач, истакиавши да данас води паролом свог пријатеља Горана Бреговића која гласи „Нек’ мало болуцка и нек’ има мало пара“.

Каже да је све у животу радио сам, па је тако и све своје хитове изабрао без ичије помоћи и сугестија.

- Сам бирам песме или их сам правим и увек сам знао то да потрефим. Што каже народ, имао сам нос за добру песму. Кад сам био млад желео је да буде популаран као Шабан Шаулић, Тома Здравковић, Здравко Чолић и имао сам ту срећу да сам то и остварио. Човек који нема свој циљ не треба да живи, а мој је био да будем међу њима. Борио сам се на све начине и није било лако. Први пут кад сам стао раме уз раме са великим звездама, није ми требало ништа више у животу – рекао је певач у емисији "Звезде Гранда Специјал".

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".