То неписано правило потврђује и скандал у последњој емитованој емисији „Звезде Гранда“ у којој је музички продуцент, хармоникаш и аранжер Драган Стојковић Босанац напао фолк-звезду Светлану Цецу Ражнатовић, рекавши јој да је само популарна певачица, а не певачина, како је том приликом назвао Марију Шерифовић.

Иако је Босанац ове тврдње у самој емисији покушао да представи само као критички суд продуцента који се дуго бави музиком и иза себе има мноштво хитова, Међутим, иза свега крије фрустрација у вези с односом његове ћерке Александре Стојковић Џиџе и Цециног брата од ујака Милана Маринковића.

Како тврди извор близак породици Стојковић, Џиџин отац не може да прежали што се Цецин брат није оженио његовом ћерком.

Фото: АТА имагес

 

 

- Драган је традиционалан, прек и озбиљан човек. Сви се сећамо колико му је било непријатно, тешко и колико је мрзео то што је био у жирију када му се ћерка такмичила. Она се публици представљала у врло атрактивним издањима са слободним кореографијама - почиње извор, и додаје:

- Упркос томе, Џиџа је његова мезимица и он се тешко бори с тим да она има момке. Веровао је да је веза између ње и Милана била озбиљна, надао се њиховом браку и фамилијарном односу са Цецом. До тога ипак није дошло, а за крах љубави Драган криви искључиво Цециног брата - испричао је извор.

Пошто је тешко прихватио ту везу, а још теже раскид, Босанац је, како каже саговорник "Алоа", једва чекао прилику да нападне Цецу и на неки начин покаже анимозитет према тој породици. Будући да не преза од скандала и да важи за тенденциозног члана жирија, искористио је ту ситуацију у емисији да би дискредитовао лик и дело Цеце Ражнатовић.

Фото: АТА имагес

 

 

Александра и Милан су се забављали пре тачно шест година. Везу су крили неколико месеци, а онда је певачица у августу 2015. на Фејсбуку објавила заједничку фотографију и потврдила везу с Цециним братом. Љубав међу њима је цветала, нису се одвајали једно од другог, а томе у прилог говорило је и то што је певачица отказала летовање с другарицама да би на море отишла са својим дечком. Само месец дана касније Џиџа је објавила прекид везе.

- Тачно је да смо раскинули! Наша веза просто више није могла да функционише, и то је то. Више од тога не желим да коментаришем - рекла је она тада.

Спекулисало је да је раскид иницирао Милан јер Џиџа није могла да издржи његов начин живота и стил заводника, била је љубоморна. Све то је јако засметало њеном оцу, који од тада има пик на Цециног брата од ујака.

(Ало)