Цеца Ражнатовић истиче да Вељку и Анастасији није било лако да постану успешни јер су деца познатих родитља. 

- Увек сам говорила Вељку да не сме никада да дозволи да га упоређују са оцем. Рекла сам му: "Колико ја знам, он је Жељко, а ти си Вељко." То исто је важило и за Тасу, ја сам Цеца, а она је Анастасија. Није њој комплимент када кажу: "Ова мала је иста Цеца." Свако има свој пут, једна Цеца већ постоји, нема потребе за другом - каже певачица и додаје да је Анастасија радо прихватила њене савете.

Фото: АТА имагес

 

- Све оно што сам јој говорила очигледно је уродило плодом јер моја ћерка због тога неће да нас две снимимо дует. Надам се да ћу је некако ипак убедити да укрстимо гласове. Потпуно је разумем што је против тог дуета, јер би нас сви упоређивали. Када сам ја почињала каријеру, највеће звезде биле су Лепа Брена, Весна Змијанац и Драгана Мирковић, али ја никада нисам желела да будем једна од њих. Трудила сам се да будем и останем само своја.

Фото: Инстаграм принтскрин/raznatovicanastasija

 

Цеца верује да ће Анастасија направити добру каријеру и, попут ње, једног дана запевати пред пуном "Мараканом" или Ушћем. - То би ми била животна награда. Сваки родитељ жели да га дете превазиђе. Када буде заказала неки велики концерт, бићу у организацији свега тога и помагати јој колико могу.

Цеца каже да је деца критикују једино када им се не јавља на телефон.

- Да отпутујем на Фиџи и да немам домета, Вељко и Анастасија би ме пронашли. Таса би ми рекла: "Жено, што ми не одговараш, шта је с тобом?", а Вељко: "Светлана, стварно није у реду да ме игноришеш." Жао ми је што не могу више да путујем, јер имам доста обавеза. А и да вам кажем искрено, више ми је мука и од авиона и од хотела. Жељна сам кућне атмосфере - завршава Цеца.

Фото: АТА имагес

 

Анастасија Ражнатовић истиче да јој је животна жеља да направи велики концерт и да Цецу позове да буде специјални гост.

- Волела бих да направим концерт, на којем ће ми мама бити гост. То би ми била част. Али полако, нисам неко ко жури и гази преко мртвих да би постигао циљеве. Морам још да радим на себи и својој каријери, а и треба ми још доста искуства да бих снимила дует са звездом каква је моја мама - искрена је Цецина наследница.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ретко виђене слике са Цецине и Арканове свадбе

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".