Светлана Цеца Ражнатовић годинама важи за једну од највећих естрадних звезди на овим просторима. Иако су јој многи предвиђали и успешну инострану каријеру, њу то никад није превише интересовало.

Фото: АТА имагес

 

 

Тако се крајем деведесетих појавила идеја да се спрема Цецин пробој на италијанско тржиште, а певачица је у једном интервјуу почетком двехиљадитих открила да је требало да се појави и на чувеном италијанском фестивалу у Санрему.

- Постојала је идеја да се појавим у Санрему као представник Југославије. Али, у међувремену су дошла деца, па сам направила паузу у каријери. Ипак, нисам се одрекла идеје да покушам са пробојем у Европу. Али кад дођу боља времена. Јер за тако нешто треба спремити материјал на енглеском језику, треба уложити доста новца и треба се максимално посветити том делу каријере - испричала је Цеца својевремено за домаће медије.

Фото: АТА имагес

 

 

Нема сумње да би било интересантно видети како би се Цеца снашла на сцени чувеног фестивала, али с обзиром на то да нас је она до сада много пута изненадила неочекиваним потезима у каријери, не би требало ни да нас зачуди ако би се једног дана одлучила на овај корак, који би одушевио све љубитеље њене музике.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".