Његова смрт веома је погодила водитељку због чега јој се наводно погоршало здравствено стање.


Како се наводи, због немогућности да се опорави, али и жеље да побегне од притиска породице и јавности, стопирала је радове на породичној вили у Загребу и решила да се пресели у Европу.

Пишекова већ данима разматра који европски град је идеалан за наставак школовања њихове ћерке како би се преселиле пред крај летњег распуста.

Фото: Принтскрин/Инстаграм

 

- Николина је из дана у дан све горе, њено психичко стање се нагло погоршало, а почела је и да губи килограме. И то мало хране што поједе, она поврати. Због свега што јој се десило донела је одлуку да уради нешто за себе и своје ћерке. Разговарала је са мезимицом Ханом Леонардом коју има из првог брака и која је већ годинама у Шкотској са оцем, а потом и са маленом Уном Софијом о селидби у Европу и чим је добила подршку својих ћерки, почела је да планира одлазак из земље - открио је извор, и додао да ће продати некретнине које има у Хрватској уколико се укаже прилика да купи породичан дом у Европи.

- Николина у Загребу има стан и неколико локала које планира да прода чим пронађе идеалну некретнину. Одувек је желела некретнину у неком европском граду, а Видојева смрт је убрзала тај процес. Планира да изгради нови, срећнији живот што даље од Загреба и Београда, који је враћају на болне успомене - навео је извор, који је потом открио да Николина разматра три европске земље.

- Прва жеља била је да се скуће у Италији коју обожава, после чега је по савету пријатеља и породице узела у разматрање и Шпанију и Француску. То су земље са јако добрим образовним установама које нуде лепу будућност за њену ћерку - закључује извор.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".