Аца Лукас открио је да је омиљени певач у његовој породици Мирослав Илић. Фолкер се нашалио како је његова мајка својевремено хтела да се разведе због Славуја из Мрчајеваца, што је наасмејало његовог старијег колегу.

Можда би ово и даље била тајна да се Мирослав и Лукас нису заједно нашли на истом месту. Имали су заједнички наступ када је Аца открио ову тајну.

Фото: Петар Милошевић

 

Први је наступао Лукас, а онда је најавио легенду народне музике.

- Идем, Ацо, идем, Ацо! Знате ли ви, девојке, колико ја знам овог дечка Лукаса. Њега знам много дуже него сви ови што су кренули око њега, није било ни Лукаса и ништа - рекао је Мирослав, а Лукас се надовезао:

- Најбоље га зна моја кева, која је хтела да се разведе од ћалета, само да знате - открио је фолкер.

Илић је додао:

- Сваки мој концерт сам морао да ти дајем карте за маму - рекао је Илић, који се изненадио какав је његов колега паклени возач:

- Само да вам кажем још нешто - не дај боже да вас Аца Лукас вози од Београда до Уба. Једног момента сам помислио "Црни Мирославе, што не понесе резервне гаће, сунце ти пољубим." За 15 минута ми смо стигли довде. На срећу, нису ми биле потребне резервне гаће - испричао је он и насмејао све присутне пише "Пинк".

Фото: АТА имагес

 

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".