Почетком осамдесетих једна ватрена црнка запалила је овдашњу музичку сцену.

 

 

Дорис Драговић, тада чланица групе “Море”, никог није остављала равнодушним, посебно после 1986, када је упловила у соло воде. О њеном животу, нарочито емотивном, плеле су се различите приче које никад није демантовала. Штавише, чинило се и да су је забављале. Прашина се стишала када се 1990. године удала за ватепролисту Марија Будимира, с којим је и данас у срећном браку.

Шушкало се средином осме деценије прошлог века да је “имала нешто” са још једном великом звездом ових простора, Здравком Чолићем.

 

Фото: Архива Новости

 

 

Он је важио за неуморног заводника, везивали су га за сваку жену која би прошла поред њега. А када се темпераментна Сплићанка појавила у споту за његову песму “Ти може све, ал' једно не”, неки су ставили прст на чело. Дорис и Здравко чак су и на снимању хита “За милион година” стајали једно поред другог, што је распламсало шушкања.

Много година касније Чола је објаснио о чему се, заправо, радило.

- То је био шоу "Ти си ми у крви", који смо снимали у Делиблатској пешчари и Новом Саду. Недавно смо се срели на загребачкој телевизији, а Дорис ми је у шали рекла: "Ја сам Рушка, сећаш се?" Наиме, била је Рушка у истоименом споту. Тада је певала у сплитској групи "Море". Била је врло згодна, мало смо очијукали, било ми је слатко. Жао ми је што је већина тог материјала изгубљена - рекао је легендарни певач својевремено за “Вечерње новости”.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".