Маркетиншку кампању саставили су од Драганиних фотографија из различитих периода каријере, које би требало да илуструју како је изгледала пре, а како после коришћења овог непознатог и сумњивог препарата. Све су допунили и њеном наводном исповешћу о томе како се одлучила да користи баш овај препарат.

- Не знам ко ово ради, нити могу знати. Тиме треба да се баве надлежне институције јер сам цео проблем пријавила, не само на друштвеним мрежама већ и полицији - каже Драгана, и додаје: - Надам се да ће све бити убрзо решено јер оваква врста преваре је кривично дело. О малтретирању нас који смо у центру тога и да не причам. Док починиоци не буду кажњени, мени не преостаје ништа друго до да се борим на једини начин који умем - демантовањем на свим расположивим каналима.

Фото: Милена Анђела

 

 

Демантовала је ове наводе и на свом Инстаграму кратком објавом.

- Пажња! Ово је превара! - написала је Мирковићева уз фотографију лажног огласа.

Фото: АТА имагес

 

 

Све је почело тако што се на Инстаграму појавила реклама у којој певачица, наводно, хвали непознати производ за мршављење уз који "килограми сами нестају", а лечи и паразите и топи масне наслаге. Уз овај оглас, они су објавили и певачицину фотографију од пре неколико година у уској црвеној хаљини, како би наивни помислили да је њена фигура резултат коришћења овог производа.

У другом кругу ове измишљене кампање реклама са наводном Драганином исповешћу појавила се на Фејсбуку. У њој се поред фотографија налазе и Драганине измишљене изјаве у којима она објашњава како се одлучила на коришћење овог производа уз који је наводно изгубила 21 килограм.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Завирите у луксузни бечки дворац Драгане Мирковић

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".