Последњих година Ани Бекути менаџер је био њен наследник Игор Полић који је у последње време имао неколико пословних пропуста, због којих је она одлучила да га замени унуком. 

Фото: Јутјуб принтскрин/Звезде Гранда

 

Извор близак певачици испричао је да је између Ане и њеног сина дошло до неспоразума јер је имао неколико узастопних пословних пехова због којих је она била приморана да га отпусти. Као решење за његову замену видела је у унуку Бранку, зато што он доста времена проводи с њом и упућен је у све пословне обавезе, па је претпоставила да ће се добро снаћи у новој улози.

- Игор и Ана су прво мајка и син па онда све остало. Можда је и боље што га је отпустила да не би дошло до жустрије свађе између њих која би могла да им наруши односе заувек - почео је разговор извор и открио како је дошло до прекида сарадње између мајке и сина.

Фото: Јутјуб принтскрин/Grand News Tv Grand

 

- Ана пролази кроз тежак перод од када је Мрка умро, али је наставила са певањем. Све тезге, гостовања и наступе до недавно јој је уговарао Игор, али је дошло до неспоразума између њих. Колико сам чуо није га отпустила на прву, неко време је она њега опомињала и упозоравала, али очигледно без неког успеха. Игор је направио неколико пропуста са власницима локала у којма је Ана требала да наступа и она то више није могла да трпи - објаснио је саговорник "Курира.

Фото: Петар Милошевић

 

Јасно је колико важну улогу у каријери сваког певача има његов менаџер, а на домаћој јавној сцени више пута долазило је до конфликта између њих. Неретко се у медијима писало како су се музичари и менаџери свађали око новца, али у случају Ане Бекуте, извор тврди да то није био разлог.

Фото: АТА имагес

 

- Мислим да новац није био пресудан да они прекину сарадњу, Игор није такав човек. Мислим да је било неки пропуста око организације, а Ана је сурови професионалац и тако је дошло до тога да сину саопшти да више неће сарађивати. Они су и даље у добрим односима, виђају се као и раније, ту се ништа није променило - закључио је саговорник.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Легендарни шансоњер Драган Стојнић - ретроспектива каријере

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".