Marketinšku kampanju sastavili su od Draganinih fotografija iz različitih perioda karijere, koje bi trebalo da ilustruju kako je izgledala pre, a kako posle korišćenja ovog nepoznatog i sumnjivog preparata. Sve su dopunili i njenom navodnom ispovešću o tome kako se odlučila da koristi baš ovaj preparat.

- Ne znam ko ovo radi, niti mogu znati. Time treba da se bave nadležne institucije jer sam ceo problem prijavila, ne samo na društvenim mrežama već i policiji - kaže Dragana, i dodaje: - Nadam se da će sve biti ubrzo rešeno jer ovakva vrsta prevare je krivično delo. O maltretiranju nas koji smo u centru toga i da ne pričam. Dok počinioci ne budu kažnjeni, meni ne preostaje ništa drugo do da se borim na jedini način koji umem - demantovanjem na svim raspoloživim kanalima.

Foto: Milena Anđela

 

 

Demantovala je ove navode i na svom Instagramu kratkom objavom.

- Pažnja! Ovo je prevara! - napisala je Mirkovićeva uz fotografiju lažnog oglasa.

Foto: ATA images

 

 

Sve je počelo tako što se na Instagramu pojavila reklama u kojoj pevačica, navodno, hvali nepoznati proizvod za mršavljenje uz koji "kilogrami sami nestaju", a leči i parazite i topi masne naslage. Uz ovaj oglas, oni su objavili i pevačicinu fotografiju od pre nekoliko godina u uskoj crvenoj haljini, kako bi naivni pomislili da je njena figura rezultat korišćenja ovog proizvoda.

U drugom krugu ove izmišljene kampanje reklama sa navodnom Draganinom ispovešću pojavila se na Fejsbuku. U njoj se pored fotografija nalaze i Draganine izmišljene izjave u kojima ona objašnjava kako se odlučila na korišćenje ovog proizvoda uz koji je navodno izgubila 21 kilogram.

BONUS GALERIJA: Zavirite u luksuzni bečki dvorac Dragane Mirković

(Alo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".