Бројне познате личности су велике своте новца издвајали како би живели у луксузним домовима у којима би уживали у миру и склањали се од медија. Неке од њих су Јелена Карлеуша, Лепа Брена и Наташа Беквала које су поред луксузних кућа у својим домовима направиле и базене који ће има дати потуни угођај баш на лето које долази. 

Јелена Кралеуша

Фото: Инстаграм принтскрин/karleusastar

 

 

Вила на Дедињу у којој певачица Јелена Карлеуша проводи време са својом породицом, ужива и одмара се купљена је од Драгана Стојковића Пиксија, а како преносе медији она је ову некретнину добила на поклон од супруга Душка Тошића. Њена вредност иде и до два и по милиона евра. 

Фото: Инстаграм принтскрин/karleusastar

 

 

Како се пише, њен дом има два базена, унутрашњи и спољашњи, чак пет купатила, две гараже и ушушкана је међу зеленилом. У неколико наврата ЈК се похвалила на Инстаграму лепотом у којој ужива.

Лепа Брена

Фото: Инстаграм принтскрин/ lepabrenaa

 

 

Лепа Брена деценијама живи са супругом Бобом Живојиновићем у вили на Бежанијској коси, где је пар направио све по мери, а некретнина вреди скоро два милиона евра.

Фото: Јутјуб принтскрин/Grand News Tv Grand/Paparaco lov

 

 

Велики базен и предивно зеленило красе дворише, у коме се поред куће налази и посебно саграђен део у коме организују прославе. Певачица се потрудила да њен дом буде у златно беж тоновима, богат скупим комадима намештаја.

Наташа Беквалац

Фото: АТА имагес

 

 

Медији су недавно писали како Наташа Беквалац своју кућу на салашу издаје за 800 евра дневно, а многи ни не слуте о каквом је имању реч.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 22:22 House (@22.22house)

 

Осим што се простире на пар хиљада квадратних метара, Наташина вила је опремљена и најлуксузнијим намештајем и базеном.

БИНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".