Певач је био искрен у својим одговорима. Овом приликом је изјавио да никада не бих користио наркотике и  да је то једина грешка у његовом животу. 

- Не бих се дрогирао, искрено! Не бих користио наркотике. Све остало не бих мењао. Али не бих користио наркотике не зато што је то лепо да се каже. Сад сам схватио да ми то није требало. Све је могло без тога да прође - истакао је он и наставио. 

- Искрено да ти кажем, тако сам научен да ме је био страх да о томе уопште и размишљам. Никад нисам о томе стварно размишљао док ми нису предложили. Увек сам себе сматрао лошијим него што јесам и то је добро за каријеру. Па су ме људи убеђивали, а да ми неко није предложио, то се не би догодило -  изјавио је Лукас зе Пинк.рс.

Аца Лукас је такође изјавио и да подржава колегу и кућног пријатеља Мирослава Илића који је у центру пажње због Мирјане Антоновић и Девина. На питање о љубавном статусу, певач је одговорио на духовит начин да је слободан.  

- Емотивно сам заузет. Имам дечка, Ацу Лукаса. Сваки викенд се сликам кад завршим наступ. Након наступа сам се на тој фотељи сликао са још двадесет девојака. Нема девојке за оваквог џентлмена - нашалио се Лукас.

- Ја то не бих уопште коментарисао, ја Мирослава волим, обожавам. Мирослав је легендАмирослав ми дође као ћале јер је био неизоставна личност у мојој кући јер га је моја кева обожавала као певача. Ово што се догађа, ту другу страну не познајем, познајем ову страну која подржава ту другу страну и све најгоре мислим о тој страни. Апсолутно сам уз Мирослава, шта год да уради, ја га подржавам и шта год да он каже, ја се слажем са њим - рекао је Аца. 

(Пинк.рс)

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".