Pevač je bio iskren u svojim odgovorima. Ovom prilikom je izjavio da nikada ne bih koristio narkotike i  da je to jedina greška u njegovom životu. 

- Ne bih se drogirao, iskreno! Ne bih koristio narkotike. Sve ostalo ne bih menjao. Ali ne bih koristio narkotike ne zato što je to lepo da se kaže. Sad sam shvatio da mi to nije trebalo. Sve je moglo bez toga da prođe - istakao je on i nastavio. 

- Iskreno da ti kažem, tako sam naučen da me je bio strah da o tome uopšte i razmišljam. Nikad nisam o tome stvarno razmišljao dok mi nisu predložili. Uvek sam sebe smatrao lošijim nego što jesam i to je dobro za karijeru. Pa su me ljudi ubeđivali, a da mi neko nije predložio, to se ne bi dogodilo -  izjavio je Lukas ze Pink.rs.

Aca Lukas je takođe izjavio i da podržava kolegu i kućnog prijatelja Miroslava Ilića koji je u centru pažnje zbog Mirjane Antonović i Devina. Na pitanje o ljubavnom statusu, pevač je odgovorio na duhovit način da je slobodan.  

- Emotivno sam zauzet. Imam dečka, Acu Lukasa. Svaki vikend se slikam kad završim nastup. Nakon nastupa sam se na toj fotelji slikao sa još dvadeset devojaka. Nema devojke za ovakvog džentlmena - našalio se Lukas.

- Ja to ne bih uopšte komentarisao, ja Miroslava volim, obožavam. Miroslav je legendAmiroslav mi dođe kao ćale jer je bio neizostavna ličnost u mojoj kući jer ga je moja keva obožavala kao pevača. Ovo što se događa, tu drugu stranu ne poznajem, poznajem ovu stranu koja podržava tu drugu stranu i sve najgore mislim o toj strani. Apsolutno sam uz Miroslava, šta god da uradi, ja ga podržavam i šta god da on kaže, ja se slažem sa njim - rekao je Aca. 

(Pink.rs)

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".