Ким је на Инстаграму поделила серију фотографија на којима позира у необичном, сензуалном издању, иако закопчана од главе до пете, а у ком смо пре три деценије већ видели славну Италијанку.

Наиме, ријалити звезда показала је своје бујне облине и танак струк у винтиџ корсету од бордо плиша, који иде у комплету са предимензионираним кардиганом. Испод корсета носила је и црну ролку, те хеланке од црне ликре, а издање је употпунила елегантном, а опет ноншалантном, благо разбарушено пунђом.

Реч је о креацији бренда "Dolce&Gabbana", а занимљиво је да ју је први пут свету показала Моника Белучи на ревији ове италијанске куће и то још давне 1991. године. Славна Италијанка, тада тек 27-годишњакиња, носила је овај корсет на апсолутно исти начин као и данас Ким, а старлета је чак "скинула" и Моникину фризуру.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/kimkardashian

 

Очекивано, ово је изазвало бројне реакције на друштвеним мрежама, али и подељена мишљена. "Када ће јој неко забранити да каља имена оваквих жена", "Ја да сам Моника, ја бих је тужила", "Ово је срамота", "Зашто мисли да је Моникина лига", "Можда је и добро да обуче ово, да види да није Моники ни до малог прста", "Изгледа као кловн и аниматор у циркусу", "Ово је скрнављење жене каква је Белучи", "Седи ли Моника сада и плаче? Јер ја бих се расплакала да ме неко овако понизи", само су неки од коментара у сличном духу.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".