Ким Кардашијан отворила се за "The Blast" о тешкој емоционалној кризи коју је претрпела након што јој је непознати човек претио да ће убити њу и Пита Дејвидсона. Наводно је ријалити звезди писао претећа писма у којима је тврдио да ће послати бомбу у њен пословни простор.

- Пит мора и умреће овог викенда, а ти следећег викенда", написао је непознати мушкарац у једном од 30 писама која је слао Ким Кардашијан.

У правним документима до којих је дошао "The Blast", Ким је говорила о тешкој емоционалној кризи коју јој је неименовани мушкарац проузроковао. Такође је споменула узнемирујуће сексуалне претње које је мушкарац изнео у својим писмима, те је детаљно описала један случај у којем је добила претњу бомбом.

Фото: Профимедиа

 

 

Ким је раније овог месеца поднела захтев за забрану приласка том мушкарцу, а њена изјава објашњава како застрашујућа ситуација утиче на њену добробит. Ким је изјавила да се никада није срела нити комуницирала с тим мушкарцем и да с њим "нема никакав однос".

Ријалити звезда је додала да је тај мушкарац некако успео да дође до њене приватне кућне адресе, те је напоменула: "Нема апсолутно никаквог разлога или легитимне сврхе да ме контактира. У више писама претио ми је да ће ме убити. Изнео је бројне лажне и ужасне тврдње о мени и мојим интимним односима. Такође је у својим писмима изнео узнемирујуће сексуалне референце о мени", рекла је Ким.

"25. априла 2022. упућена је писана претња бомбом мом пословном простору. Обавештена сам да је моје приватно обезбеђење анализирало писану претњу бомбом и пронашло низ сличности између претње и претходних писама”, додала је. Кимина изјава је завршена речима: “Трпела сам и трпим тешку емоционалну кризу. Бојим се за сопствену сигурност. Такође се бојим за сигурност оних који су ми блиски, моје породице и других на мом радном месту.”

Наиме, Ким је још истакла да забрана приласка неће бити довољна да одврати мушкарца, рекавши: “Забринута сам због забране приласка, он ће наставити да шаље своје претње и покушаће физички да ме повреди или чак убије."

Фото: Профимедиа

 

 

У правним документима, Кимина адвокатица, Шон Холи, такође је говорила о озбиљности претњи, написавши: “У овим писмима је он изнео бројне насилне претње госпођи Кардашијан. Осим тога, дао је бројне сексуалне коментаре у вези с њом и њеним партнерима. Надаље, запретио је да ће предузети радње због којих ће госпођа Кардашијан и њена породица бити под полицијском заштитом.

“Претио је породици госпође Кардашијан, мислећи на њену", додала је Шон, а прогонитељ је упозорио Ким да је она на његовом “списку за напад” и да “мора ускоро да умре”. Једно писмо је гласило: “Услед вашег последњег поступка, ставио сам вас на своју 'хит листу'. Ако те икада видим у Њујорку или твог дечка у Лос Анђелесу, извршићу то тог дана.” Наставио је и додао: "Пит мора и умреће овог викенда, а ти следећег викенда."

"Није јасно на коју се 'недавну акцију' писмо односило, али судија у Лос Анђелесу наложио је доношење привремене мере забране приступа, која ће спечити мушкарца да на било који начин контактира Ким или Пита или да дође на 50 метара до ње или њене куће. Рочиште за дуготрајнију забрану приласка заказано је за 13. јуна.

Ким је посебно опрезна за своју безбедност и безбедност породице откако је опљачкана уз претњу оружјем у Паризу у октобру 2016. године. Разбојници, који су били обучени као полицајци, ушли су у њену хотелску собу док је била сама, без обезбеђења. Везали су је и ставили у каду пре него што су побегли с милионима долара вредним накитом, укључујући њен веренички прстен тадашњег супруга, Кањеа Веста.

Ким је испричала о својим мукама током интервјуа с Дејвидом Летерманом 2020. и расплакала се када је признала да је због тога доживела тешку трауму. Присећајући се што се догодило, Ким је рекла да су у собу ушла двојица мушкараца с хотелским вратаром, који је имао лисице на рукама и уперен пиштољ у главу. Срећом, пљачкаши нису употребили оружје и оставили су Ким на поду док су трчали из хотела с њеним стварима. Касније је Ким рекла да су пљачкаши провели две године пратећи њено мјесто боравка и планирајући пљачку након што су видели њен веренички прстен на друштвеним мрежама.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".