Kim je na Instagramu podelila seriju fotografija na kojima pozira u neobičnom, senzualnom izdanju, iako zakopčana od glave do pete, a u kom smo pre tri decenije već videli slavnu Italijanku.

Naime, rijaliti zvezda pokazala je svoje bujne obline i tanak struk u vintidž korsetu od bordo pliša, koji ide u kompletu sa predimenzioniranim kardiganom. Ispod korseta nosila je i crnu rolku, te helanke od crne likre, a izdanje je upotpunila elegantnom, a opet nonšalantnom, blago razbarušeno punđom.

Reč je o kreaciji brenda "Dolce&Gabbana", a zanimljivo je da ju je prvi put svetu pokazala Monika Beluči na reviji ove italijanske kuće i to još davne 1991. godine. Slavna Italijanka, tada tek 27-godišnjakinja, nosila je ovaj korset na apsolutno isti način kao i danas Kim, a starleta je čak "skinula" i Monikinu frizuru.

Foto: Printskrin/Instagram/kimkardashian

 

Očekivano, ovo je izazvalo brojne reakcije na društvenim mrežama, ali i podeljena mišljena. "Kada će joj neko zabraniti da kalja imena ovakvih žena", "Ja da sam Monika, ja bih je tužila", "Ovo je sramota", "Zašto misli da je Monikina liga", "Možda je i dobro da obuče ovo, da vidi da nije Moniki ni do malog prsta", "Izgleda kao klovn i animator u cirkusu", "Ovo je skrnavljenje žene kakva je Beluči", "Sedi li Monika sada i plače? Jer ja bih se rasplakala da me neko ovako ponizi", samo su neki od komentara u sličnom duhu.

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".