Моника Белучи из брака са Венсаном Каселом има ћерку Деву Касел која је почела своју професионалну каријеру.

Млада манекенка је недавно позирала за чувену модну кућу Dolce & Gabbana, а случајност је да је управо и њена славна мајка каријеру почела сарадњом са овим брендом.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deva Cassel (@d.casseluxxi)


Када је Дева први пут снимала кампање, подршку су јој пружали родитељи који су тада показали да су у сјајним односима након развода после 14 година брака. Дева има и млађу сестру Леони, а сестре неретко проводе заједничко време са оцем и његовом новом породицом.

Фото: Профимедиа

 

Венсан Касел је сада у браку са моделом Тином Кунаки са којом се појавио на 75. Канском филмском фестивалу. Овај пар има ћерку Амазонију, а они живе у Бразилу и сјајно функционишу.

Фото: Профимедиа

 

Венсан и Тина у браку су од 2016. године, а упознали су се на Ибици кад је француска манекенка имала свега 19 година! Шушка се да је управо због лепе Тине Венсан оставио италијанску глумицу Монику Белучи, с којом је провео 18 година и добио двоје деце.

Бројни коментари говоре да Дева неодољиво подсећа на мајку, међутим, има и оних који мисле да ипак мало личи и на оца. Процените сами на кога је ова лепотица.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".