Васић се присетио како су фестивали изгледали у време када је он почињао да се бави певањем, али и открио зашто се никада није приклонио естрадним трендовима. Певач констатује да за популарност многих његових колега у данашње време не треба много мозга.

- Драго ми је што ће се фестивал у Херцег Новом након толико година поново одржати. Ја сам своју каријеру започео баш тамо, и даље се присећам детаља и сећам се да никада у животу нисам имао већу трему. Драго ми је што ћу ове године бити и на Скалама, враћам се на старо место након двадесет година, све ми је јасно и познато, само што сам данас старији - рекао је Васић, и додао да дуго није наступао по клубовима.

Фото: В. Данилов

 

 

- Дуго нисам певао у црногорским клубовима, све се променило, то су сада клупске свирке с овом новом  музиком која је сада популарна - каже он, и додаје: - Не смета ми данашња сцена, свако слуша оно што му прија. Ја себе не видим у том правцу јер за њега не треба да будеш много паметан да би се њиме бавио.

- Ту се више не ради о квалитету, о идеји... Зашто ти извођачи желе да се баве овим послом, да ли је то због пара, да би зарадили што брже новац...?! Радио сам и ја по клубовима, знам како то изгледа. За то је потребна само добра плеј-листа, да знаш иоле добро да певаш, будеш симпатичан... Не треба ти пуно мозга. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".