Певачица истиче да никада није могла да пређе преко преваре.

- Први муж ме је преварио само једном и никад више, а други више пута, а ја сам једну превару открила и ту је био крај - каже Зорица Марковић.

Фото: В. Данилов

 

- Била је промоција "Мирно спавај, нано", пуца све. Ја тад дијамантску плочу издавала. Не могу да кажем да га не волим, али не могу да му опростим. Тада су седели по неким кафанама и то је било скупљање. Завршила се промоција, цвеће, поклони, одлазим кући, а ђаво ми не да мира - прича Зорица Марковић.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Telegraf.rs TV

 

- Немир ми неки, гледам ја и реши, се да одем да видим што га нема. Упалим ауто и долазим, а он са неком плавушом, пијан ко летва, филмски се љубе. И ја приђем и њега по рамену, питам га шта ради то и кажем му да треба кући, јер има дете. А она мени каже: 'па шта има везе, нек спава дете!' Да ми ти споменеш дете, к*рветино, и лепо је ухватим па преко оградице од сплава у реку. Скочи неко од безбеђења и извдише је, иначе бих ја отишла на доживотну. Тад сам бацила бурму... Он је после живео са њом, имали су и дете, да би га она оставила после. Дође ђаво по своје - каже Зорица.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".