Vasić se prisetio kako su festivali izgledali u vreme kada je on počinjao da se bavi pevanjem, ali i otkrio zašto se nikada nije priklonio estradnim trendovima. Pevač konstatuje da za popularnost mnogih njegovih kolega u današnje vreme ne treba mnogo mozga.

- Drago mi je što će se festival u Herceg Novom nakon toliko godina ponovo održati. Ja sam svoju karijeru započeo baš tamo, i dalje se prisećam detalja i sećam se da nikada u životu nisam imao veću tremu. Drago mi je što ću ove godine biti i na Skalama, vraćam se na staro mesto nakon dvadeset godina, sve mi je jasno i poznato, samo što sam danas stariji - rekao je Vasić, i dodao da dugo nije nastupao po klubovima.

Foto: V. Danilov

 

 

- Dugo nisam pevao u crnogorskim klubovima, sve se promenilo, to su sada klupske svirke s ovom novom  muzikom koja je sada popularna - kaže on, i dodaje: - Ne smeta mi današnja scena, svako sluša ono što mu prija. Ja sebe ne vidim u tom pravcu jer za njega ne treba da budeš mnogo pametan da bi se njime bavio.

- Tu se više ne radi o kvalitetu, o ideji... Zašto ti izvođači žele da se bave ovim poslom, da li je to zbog para, da bi zaradili što brže novac...?! Radio sam i ja po klubovima, znam kako to izgleda. Za to je potrebna samo dobra plej-lista, da znaš iole dobro da pevaš, budeš simpatičan... Ne treba ti puno mozga. 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".