Иако се још прошлог лета у домаћим медијима појавила информација да је прослављени немачки фудбалер одлучио да обрадује супругу станом у оквиру комплекса Београд на води, за шта је био спреман да издвоји чак 600.000 евра, како сазнајемо из извора блиском пару, наша тенисерка није била сигурна да ли жели да баш на овој локацији поседује некретнину у свом родном граду.

Фото: Профимедиа

 

- Бастијану се баш био свидео комплекс Београд на води, а посебно Кула. Како због ковида нису могли и сами често да долазе у Београд, популарни Швајни дао је агентима за некретнине овлашћење да у његово име одаберу стан у Кули. Његова жеља је била да стан буде двострано оријентисан и да поглед пуца на целу престоницу и да има око 100 квадрата. Ако се узме у обзир да је квадрат тада коштао око 6.000 евра, лако је израчунати да је фудбалер на женин поклон тада био спреман да потроши 600.000 евра. Међутим, Ана није била нешто посебно загрејана за ту локацију, али су се ипак договорили да тај стан остане као опција, док су агентима поручили да им треба мало времена да размисле о томе. Међутим, пошто је интересовање за станове у Кули Београда на води у том тренутку било огромно, стан је врло брзо продат другим купцима, па су се брзо договорили да потраже нови, на другој локацији - прича извор.

Фото: Профимедиа

 

Ана је одувек била везана за Нови Београд, где је и раније живела, па је врло брзо успела да наговори супруга да погледају и луксузне некретнине у овом делу града.

- Када су недавно полутајно боравили у Београду, једна од првих ставки им је било и разгледање станова. Они су посетили и луксузни комплекс на Новом Београду, где је стан још одавно обезбедила Лепа Брена, која је купила цео спрат у кули која се гради у оквиру тог комплекса, као и њен пријатељ и колега Новак Ђоковић. Ана се баш одушевила том локацијом. Нисам сигуран да ли су се и они одлучили за кулу, али знам да су одабрали један стан од нешто мало мање од 100 квадрата и да је његова цена на тржишту тренутно око 350.000 евра. Код овог стана им се нарочито свидело то што из њега имају савршен поглед на Београд, лепши чак и од онога са Београда на води. Агентима за некретнине су поручили да ће највероватније изабрати тај стан, као и да ће ускоро поново доћи у Београд како би финиширали све детаље и платили ту некретнину. Њима се много свидело и то што ова зграда има свој базен и тржни центар и што јој је све ту надохват руке - завршава извор.

Фото: Профимедиа

 

Иначе, Ана и Швајни већ неколико година живе у аустријском градићу Вестендорфу од 3.700 становника, у подножју Алпа. Брачни пар је купио имање још 2018. са жељом да синови Лука и Леон буду ближи својим бакама и декама, а њих двоје својим пријатељима. Швајнштајгерови родитељи живе на само сат времена од Вестендорфа, а ни Београд није далеко.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".