Анастасија ни претходне сезоне у Звездама Гранда није имала среће, када је била у тиму певачице Јелене Карлеуше.

Карлеуша се тада разочарала у своје колеге и горко заплакала.

– Гласањем сте показали елементарно непоштовање мене – у емисији је рекла разочарана и уплакана Карлеуша због Анастасије која је добила само један глас од целокупног жирија.

Фото: ТВ ПРВА принтскрин

 

 

Јелена је такође поручила колегама да су из такмичења избацили девојку која има потенцијал да буде највећа звезда у односу на остале такмичаре.

– Тврдим да сте девојци, која може да буде звезда, да сте јој исекли крила на најглупљи могући начин. Не смем у очи да је погледам, јер ми је криво и жао – поручила је певачица кроз сузе, па додала да је увек према колегама и њиховим такмичарима била фер.

Фото: ТВ ПРВА принтскрин

 

 

Након целе ситуације тада се огласила и Ићуруп, која се такође расплакала када је видела да Јелени лију сузе и да се безрезервно залаже за њу.

– Расплакала сам се на Јеленину реакцију и сузе. Јелену волим много јер је била уз мене кроз цело такмичење, бодрила ме, веровала... Дала ми је такав ветар у леђа, храброст и снагу за даље. Хвала јој бескрајно на томе - рекла је Анастасија тада.

Фото: ТВ ПРВА принтскрин

 

 

Подсетимо, након Анастасијиног наступа жири је упутио скандалозне коментаре на рачун изгледа кандидаткиње након чега је она одлучила да се повуче.

"Ако сам одустала од такмичења, нисам од каријере! Моје време тек долази, ускоро вам поклањам нешто ново", истакла је Анастасија Ићуруп на Инстаграму.

Фото: ТВ ПРВА принтскрин

 

БОНУС ВИДЕО: Цеца у изазовној комбинацији истакла заносну фигуру

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".