Pre dve godine, naša pevačica i turski pevač stavili su i zvanično tačku na svoj desetogodišnji brak tokom kojeg su dobili sinove Jamana i Javuza, a par je tada prodao zajedničku vilu u Istanbulu.

Emina je potom pazarila sebi novi dom, a od tada je tek s vremena na vreme na društvenim mrežama objavljivala fotografije nastale u moderno opremljenoj kući u kojoj uživa sa sinovima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Kako vidimo na fotografijama, Emininim domom caruju bela boja i, uopšte, svetli tonovi - svetlije nijanse sive i bež boje. Najveći broj ukrasa poput vaza i figurina i nogari nameštaja su, zanimljivo, tamni, čime je postignut veoma efektan kontrast, a tu je i jedna fotelja modernog dizajna koja svojom tamnozelenom bojom odudara i čini centralni deo dnevnog boravka. Kada je reč o detaljima, Jahovićeva očigledno obožava mirišljave sveće, pa ih ima u različitim oblicima i bojama. Pre nekoliko dana pevačica je objavila snimak kojim je pokazala da spratove kuće povezuje belo stepenište s pažljivo planiranim osvetljenjem i staklenim pregradama ispod gelendera.

- Pre svega moram da naglasim da mi je lokacija ovog stana bila presudna jer je blizu svega što mi je u toku dana potrebno, pa mogu da odem na više mesta. Za razliku od moje kuće, koja je bila u prirodi, i za sve mi je trebalo mnogo više vremena - rekla je Emina za "Blic" i otkrila čime ju je ovaj prostor opčinio.

 

- Pogled na Bosfor koji me izuzetno smiruje je takođe bio presudan u odabiru životnog prostora. Ja volim minimalizam sa dozom elegancije. Mešavina mermera i drveta kao i konbinovanje starog i novog. Uvek imam arhitektu koja samo prati moju liniju u kojoj se dobro osećam - kaže Emina.

NJena oaza mira uređena je sa stilom, a mesecima je birala nameštaj i dekoraciju kako bi sve bilo na svom mestu. Ipak, najviše vremena provodi u prostranom dnevnom boravku koji je sav u staklu.

- Volim dnevni boravak koji gleda na more - priznaje pevačica.

Ona ne krije da je novi dom i po meri njenih sinova Jamana i Javuza, kojima je želela da pruži komfor i udobnost koja im je kao dečacima potrebna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

- Oni su dečaci i bitno im je da je sve praktično, tako da se mnogo ne mešaju kada je uređenje u pitanju. Jedini problem nam je njihovo igranje loptom kojom su mnogo puta slomili neke meni jako važne detalje koje više ne mogu da pronađem, a koje sam donosila iz različitih delova sveta. Inače od malena sam ih učila da poštuju prostor u kome žive, što oni lepo praktikuju. Počele su da mi smetaju suvišne stvari, pa sam puno toga poklonila. Što manje to bolje.

Pevačica se u domu nije igrala ni sa mnogo boja. Prostorijama vladaju bež i svetlosivi tonovi, koji su razbijeni kojim zlatnim okvirom ili ramom. Prostrana kuhinja i trpezarija dovoljno govore o tome da su gosti dobrodošli u njen životni prostor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Kada je uređivala dom, pevačica kaže da je o svemu vodila računa.

- Važno mi je bukvalno sve, ali bih rekla da su sveće nešto bez čega ne mogu. Dobar servis za ručavanje i čaše za svaku priliku. Udobne i lepe posteljine kao i osvetljenje koje mi je najvažnije. Jednostavno, sve što donosi mir i dobru energiju - ističe Emina.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".