Некада су га волеле све генерације, а снимио је и више незаборавних хитова, као што су "Ала, ала", "Да ли си ме волила или ниси" и "Кафанска певачица", али је његова слава избледела. Према писању Курира, Калач се одао алкохолу, а сада запева углавном у једној малој кафани у Книну, и то за хонорар од 50 евра, док су његови пријатељи забринути за њега.

Последње информације о њему су се у јавности појавиле пре две године, када се писало да га је хрватска полиција ухватила за воланом с неколико промила алкохола у крви. Наводно, аутомобил није био његов, већ његовог брата. Том приликом Сеји је одузета возачка дозвола, а једно време је провео и у притвору у Хрватској. Иако је био на лечењу од болести зависности, брзо се вратио пороку.

Фото: Јутјуб принтскрин/ AmiG Show

 

 

Како тврди извор близак певачу, он живи у Хрватској, а његова зависност од алкохола је почела када га је оставила жена због које се развео од прве супруге, пише Курир.

- У јеку популарности, када је жарио и палио регионом, упознао је једну девојку из Словеније, за којом је начисто одлепио. Због ње је оставио и супругу, с којом има двоје деце. С том женом је све било супер док каријера није почела да му стагнира. Тада га је она и оставила. То је баш тешко поднео, од тада је почео много да пије и да се скоро па не трезни. Покушавао је и да се лечи, али све је то било кратког маха, жеља за пићем била је јача од њега - прича извор.

Певач је, према речима извора, стациониран у Книну.

- Тешко га је гледати пијаног. Пева тамо у једној кафани у којој има мало столова. Газда му да 50 евра, ако унапред то не попије. Много воли песму и жели да пева, али док је у том стању, нико не жели да га ангажује. У дискотекама близу Книна власници су му забранили улаз. Напије се и прави проблеме, хоће да се попне на бину и да пева мртав пијан. Страшно је све то кад се види шта алкохол може да направи од живота - завршава извор.

У једном од интервјуа пре неколико година Сејо је испричао да је због свега што му се десило у животу у алкохолу налазио утеху.

- Алкохол ме довео до дна и доста лажних пријатеља, који су користили моје тадашње стање да живе на мој рачун и да се на мој рачун опијају. Кроз разговор, дружења, контакте... Ја сам данас један други Сејо, Сејо којег сам одувек прижељкивао. Сталожен, миран, далеко од алкохола и порока и далеко од лажних пријатеља и колега - испричао је Калач, који ипак, како каже извор, није издржао без пића.

Велики шок у јавности својевремено је изазвала фотографија која је постала вирална на друштвеним мрежама, а на којој се Сејо могао видети како спава на степеништу, наводно под дејством алкохола. То је касније и сам признао, гостујући у једној емисији.

- Певао сам за време празника, гостовао сам за Божић, било је супер. Друштво ме је оставило да будем с њима још пар дана, запили се... Оставили ме до хотелске собе, није било ни метар, ја заспао на ходнику хотела. Ту је соба, одмах изнад. Три дана нисмо стајали. Нашао ме је неки дечко што је пролазио, сликао ме и објавио на Фејсбуку, али ми није помогао. Ја сам полудео и отишао да спавам. Шта сад, шта је, ту је, жив сам и здрав - признао је тада Калач.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".