Певачица последњих месеци изгледа боље него икад. Већ годинама је на музичкој сцени и важи за једну од најквалитетнијих певачица, а када је у питању данашња музичка сцена, признаје да јој се не допадају нови трендови.

 

Фото: Инстаграм принтскрин/tijana.dapcevic

 

 

- За 98 одсто нових извођача који жаре и пале по Јутјубу и коју деца нажалост изузетно прате, реално ти треба "Гоогле транслате". И онда када уђеш да преведеш и видиш о чему се ту заправо пева, онда видиш да ти то није ни требало. Видиш омладину која то слуша и гута и то се мења брзином светлости, клинци су навикли на хиперпродукцију и то је све брзо, иду песме на петнаест дана и нажалост ниједна не остане - сматра певачица.

Признала је да јој се није допадао рад једне популарне колегинице, јер га у почетку није схватала, али је касније постала њен велики фан.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Senidah (@senida_h)

- Сениду нисам озбиљно схватала. Није да нисам, знам њен опус и пре сарадњи са Јалом и Бубом, док је радила само у Словенији, другачији звук потпуно. Е, онда је почела да снима то што снима… До момента када је изашла песма “Бехуте”. Та песма ме је опчинила, помера ме песма, па онда “Фама”, па онда “Јадна ја”… Тако да сам ја сад највећи фан Сениде, то кажем јасно и гласно - искрена је била Тијана Дапчевић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".