Немања је упознао Цецу и дошао са породицом у Београд. Цеци се допао зет, али није још за то да се ћерка удаје. Немањин брат Драги Гудељ, често прави друштво Анастасији и Немањи у шопингу и у ресторанима. Пролазници су често виђали Анастасију и Немању како се држе за руке, она га повремено пољуби. Млади пар нимало не крије своју љубав. 

Немања је одлучио да, уместо у хотелу, за време свог боравка у Београду бораве у луксузном стану у насељу Београд на води, који је изнајмио по принципу стан на дан. Оно што је посебно занимљиво јесте да се зграда у којој тренутно бораве налази тачно прекопута зграде у којој свој стан има Цецина кума Виолета Вики Миљковић, пише "Курир".

Фото: Н. Скендерија

 

За изнајмљивање оваквог стана, према информацијама са сајтова агенција за некретнине, потребно је дневно издвојити између 70 и 170 евра.

 -Немању виђам свакодневно откад је дошао из Шпаније. Делује као фин и културан младић, увек се фино јави. Стално је с неким момком који јако личи на њега, после сам видео да му је то рођени брат. Делују баш блиско. Ја иначе на то не обраћам пажњу, овде долази и пролази гомила познатих, али он ми је остао баш упечатљив. Колико сам чуо од колега, он је овде у згради изнајмио стан на недељу дана, али он то може и да продужи ако буде било потребе. Овде у згради се многи станови тако издају, неки су и одавно продати, али, као што и сами видите, радови су још у току, те ће неки тек бити продати. Можда баш један од њих купи и Немања. Видео сам га да је с братом и неком госпођом био у једној од агенција које се баве некретнинама ту у крају, могуће да је ишао да се распита нешто о куповини. Њему то не би био велики издатак - испричао је један човек задужен за одржавање зграде у којој борави Гудељ за поменут медиј.

Фото: АТА имагес

 

- Не одваја се од Анастасије. Изгледају баш заљубљено. Виђао сам их како шетају загрљени ту по крају, држе се и за руке. Они се и не крију, иако овуда пролази пуно људи. Редовно иду и по ресторанима и до оближњег шопинг-мола. Оно што је мени привукло пажњу је да њих двоје никада нису сами, већ је с њима увек у друштву и Немањин брат. То ми је баш интересантно. Она је стално између њих, али само се с једним држи за руке и повремено га пољуби - завршава запослени.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".