Славна глумица била је гост емисије "Сценирање" где је говорила о свом животу, одрастању и каријери.

Водитељка Вања Цамовић навела је као занимљив податак да, иако је Тања у пензији већ десет година, само у децембру је одгирала двадесет једну представу, а оно што ју је занимало највише, како је у томе успела.

Фото: Петар Милошевић

 

- Од глупости и од луде главе. Не могу да кажем "ја не могу". Везана сам за моје колеге. Ми од овога не живимо само материјално, већ и духовно. И када ми дође да кажем да не могу, застидим се и посмислим да је можда некоме баш тог дана потребно "то нешто". То је претерано, то није добро ни за здравље, ни за живце - каже Тања Бошковић у емисији "Сценирање" на телевизији.

Она је открила да када је под толиким адреналином, уме да пегла и до четири ујутру, а да би се "вратила себи" не крије да јој помажу тешки физички послови.

Фото: Предраг Митић

 

- Тешка физичка посла да не бих постала наркоманка или алкохоличарка узмем да спремам кућу. Тихе послове, не укључујем усисивач, мада сам често била у тој напасти. Читање ми не иде од руке у касним сатима, мора физички да се деси нешто. Компликован је овај занат, лако нам је се попети у високи адреналин, али никада не научимо да изађемо из улоге. Јако је тешко извући се из великог адреналина, тад се постаје боем. Није то лако, али је дивно. Дешавају се представе када цео ансамбл ради то заједно. Рецимо после "Љубавног писма", представе коју играмо преко двадесет година, ми седимо заједно и разговарамо. И тако се најбоље спусти то на праву меру - открила је Тања, која је истакла да је душа глумца веома осетљива.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".