Slavna glumica bila je gost emisije "Sceniranje" gde je govorila o svom životu, odrastanju i karijeri.

Voditeljka Vanja Camović navela je kao zanimljiv podatak da, iako je Tanja u penziji već deset godina, samo u decembru je odgirala dvadeset jednu predstavu, a ono što ju je zanimalo najviše, kako je u tome uspela.

Foto: Petar Milošević

 

- Od gluposti i od lude glave. Ne mogu da kažem "ja ne mogu". Vezana sam za moje kolege. Mi od ovoga ne živimo samo materijalno, već i duhovno. I kada mi dođe da kažem da ne mogu, zastidim se i posmislim da je možda nekome baš tog dana potrebno "to nešto". To je preterano, to nije dobro ni za zdravlje, ni za živce - kaže Tanja Bošković u emisiji "Sceniranje" na televiziji.

Ona je otkrila da kada je pod tolikim adrenalinom, ume da pegla i do četiri ujutru, a da bi se "vratila sebi" ne krije da joj pomažu teški fizički poslovi.

Foto: Predrag Mitić

 

- Teška fizička posla da ne bih postala narkomanka ili alkoholičarka uzmem da spremam kuću. Tihe poslove, ne uključujem usisivač, mada sam često bila u toj napasti. Čitanje mi ne ide od ruke u kasnim satima, mora fizički da se desi nešto. Komplikovan je ovaj zanat, lako nam je se popeti u visoki adrenalin, ali nikada ne naučimo da izađemo iz uloge. Jako je teško izvući se iz velikog adrenalina, tad se postaje boem. Nije to lako, ali je divno. Dešavaju se predstave kada ceo ansambl radi to zajedno. Recimo posle "LJubavnog pisma", predstave koju igramo preko dvadeset godina, mi sedimo zajedno i razgovaramo. I tako se najbolje spusti to na pravu meru - otkrila je Tanja, koja je istakla da je duša glumca veoma osetljiva.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".