Иако су пребродили кризу с озбиљном болешћу, пар се убрзо након тога развео јер се отац њене ћерке Лене одао пороцима.

- Та његова болест је енцефалитис, односно упала мозга, због које се он у тим ситуацијама понашао као животиња и није могао да контролише поступке. Испадала му је храна из уста, ред речи у реченици му се помеша. Буквално сам му спасла живот тада, он као рањена животиња, мули, опирао се, тад сам дојила, када је дошла Хитна, и полиција га је морала одвести због манифестације болести. Везали су га лисицама и у гаћама извели, полиција је рекла да је за "Лазу", да га воде тамо, та болест оставља ненормалне последице, био је на апаратима, као у коми - отворила је душу певачица у емисији "Преживели" и испричала како је тек после наступио пакао због ког је морала да остави првог супруга, те да је имала среће што је срела другог супруга Радомира Рашу Новаковића:

Фото: Сарић С.

 

- Нисам хтела у ријалити да не правим будалу од себе, била сам свестрана, водила емисије... Хтела сам да глумим, да зарадим свој новац. Била сам спремна на све исходе, гладна сигурно не бих била, знала сам да окопам њиву, помузем краву, одрастала сам на селу код бабе и деде, све сам научила, а и кроз факултет - похвалила се певачица.

Фото: Милена Анђела

 

- После свега нисам могла да живим с неким ко пије, коцка, мада и нисам знала ништа о томе, хтела сам да поправим то све, он није имао капацитет да свари мене и моју енергију, зато је био несрећан са мном, нисам у фазону зато да је он крив, обоје смо јер сам ја сипала пет литара воде у ову малу чашу, која није могла то да прими, прелива... Иако смо се договорили да буде без медија, желео је можда освету, и даље сам, 11 година после, малтретирана, ја могу да кукам сад, али опет бих све исто због ћерке. Она је оплеменила мене у сваком смислу, сад има 15 година и врло је при себи. Иван је њој само биолошки отац. Онда смо добиле Ракија нашег, који је воли, некад кажем, више него ја. Чак жели да студира продукцију јер је видела од Раше.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".