Она је на снимку који датира из 1994. године имала смеђу косу и шишке, што се доста разликује од певачициног данашњег изгледа с обзиром на то да је већ дуги низ година знамо као плавушу.

На телевизији "Политика" у то време промовисали су се брзи бендови Србије, а Гоца Тржан је добила награду за најбољи вокал у бенду "Дисторзија".

Гоца Тржан иза себе има пет студијских албума, велики број синглова и хитова, а била је и стална чланица жирија музичког такмичења “Пинкове звездице”. Тренутно води емисију “Гоца схоw”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

Подсетимо, након развода са Иваном Маринковићем са којим има ћерку, Гоца се удала за бубњара Рашу Новаковића и сада је у срећном и складном браку.

Гоца и Раша већ годинама покушавају да се остваре као родитељи, али им то, за сада, не успева, ни после неколико покушаја вантелесне оплодње.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

Пет пута је покушала вештачком оплодњом да остане у другом стању и заснује породицу са супругом, али и овог пута исход је негативан.

- Не бих сад да причам о томе зато што сам добила резултате и негативни су, нисам трудна - са кнедлом у грлу рекла је Гоца у емисији "Премијера".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".