Он се огласио на свом Инстаграм профилу где је објавио фотографију са аеродрома уз опис "Тата стиже кући".

Фото: Инстаграм принтскрин/bakaprase

 

Подсетимо, Илић се повукао са сцене након што смрти јутјуберке Кике Ђукић и раскида са девојком Ањом Благојевић, а сад је одлучио да се поново врати на јавну сцену и о томе је недавно обавестио своје пратиоце на друштвеним мрежама.

Фото: Јутјуб принтскрин/Baka Prase

 

- Једноставно не знам шта да кажем... Могу слободно да кажем да је ово био најтежи период у мом животу, знате већ зашто. Али ви... Иако нисам снимао, ево скоро 5 месеци, ви, институција... ви ме нисте напустили. Не само да ме нисте напустили, него је институција наставила да расте.

Фото: Н. Скендерија

 

- Нисам снимао, а ви сте ми показали колико смо јаки, колико ме волите и колико вам недостајем. Прешли смо 2 милиона иако нисам снимао. Први јутјубер на Балкану са преко два милиона! Нисам ни приметио, ал кад сам угледао канал, који смо заједно изградили, од нуле, да је стигао до два милиона, емоције су ме обузеле и знао сам да не могу више да издржим без Јутјуба, без свакодневног смејања и наравно без вас. Били сте уз мене кад смо газили по свима, били сте уз мене кад су сви газили по мени. Немам шта да кажем, сем хвала. И зато сте баш ви разлог због ког се враћам да покидамо ову предосадну сцену бре - написао је пре неколико дана Богдан, а судећи по Инстаграму стиже у Београд.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".