Наиме, за време велике турнеје по Бугарској 1990. Саша Поповић и Лепа Брена питали су организаторе да ли би могли да им омогуће посету чувеној пророчици Ванги. Какве су звезде Брена и Саша били у Бугарској, сведочи и то да им је пријем код Ванге био заказан већ за следеће јутро, док су у околини њене куће људи буквално камповали у шаторима и месецима чекали да их Ванга прими.

 

Фото: З. Кнежевић

 

 

- Дошла је једна жена и донела по две коцке шећера Брени и мени, рекла да то завијемо у салвету, ставимо испод јастука и кад устанемо, да то да однесемо Ванги. Упозорила нас је да не смемо да јој дајемо ни паре, ни поклоне, само шећер, јер је њој држава све обезбедила… Тамо је чекало на хиљаде људи! Па Тито је био код Ванге четири пута, Брежњев три пута, Никсон је био, Џими Картер... - испричао је недавно Саша, не кријући да је био шокиран призором, али и оним што му је Ванга за три-четири минута рекла - да му је отац погинуо у саобраћајној несрећи, да мајка не пали свећу за славу и да је упозори на то, да ће се "Слатки грех" распасти за годину дана, а да ће он почети да пева и да ће у 48. години живота постати врх естраде, директор свима.

Фото: В. Данилов

 

 

Онда је Поповић питао Вангу када ће се оженити.

- Она ми каже "Заборави, наредних шест година сигурно нећеш", а то је била 90-та. И ја сам се оженио 98. а Ванга је умрла 96. Ја је питам, како се нећу оженити, па моја девојка је трудна, у четвртом је месецу. Она каже "Од те девојке нема ништа, а ни то дете се неће родити." И 5. јануара следеће године ћете раскинути. И стварно, све је тако било, али не могу да кажем ко је девојка. Оженио сам се 98. године. И онда Ванга каже Брени, "Е сад ћу да пређем на тебе", а Брена мени "Ти се сад склони не можеш да чујеш шта ће да прича." И ја се склоним, тако да нисам ни чуо шта је Брени рекла - каже Саша коме је било суђено да само са Сузаном оствари срећан брак и добије ћерку Александру, преноси "Свет".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".