On se oglasio na svom Instagram profilu gde je objavio fotografiju sa aerodroma uz opis "Tata stiže kući".

Foto: Instagram printskrin/bakaprase

 

Podsetimo, Ilić se povukao sa scene nakon što smrti jutjuberke Kike Đukić i raskida sa devojkom Anjom Blagojević, a sad je odlučio da se ponovo vrati na javnu scenu i o tome je nedavno obavestio svoje pratioce na društvenim mrežama.

Foto: Jutjub printskrin/Baka Prase

 

- Jednostavno ne znam šta da kažem... Mogu slobodno da kažem da je ovo bio najteži period u mom životu, znate već zašto. Ali vi... Iako nisam snimao, evo skoro 5 meseci, vi, institucija... vi me niste napustili. Ne samo da me niste napustili, nego je institucija nastavila da raste.

Foto: N. Skenderija

 

- Nisam snimao, a vi ste mi pokazali koliko smo jaki, koliko me volite i koliko vam nedostajem. Prešli smo 2 miliona iako nisam snimao. Prvi jutjuber na Balkanu sa preko dva miliona! Nisam ni primetio, al kad sam ugledao kanal, koji smo zajedno izgradili, od nule, da je stigao do dva miliona, emocije su me obuzele i znao sam da ne mogu više da izdržim bez Jutjuba, bez svakodnevnog smejanja i naravno bez vas. Bili ste uz mene kad smo gazili po svima, bili ste uz mene kad su svi gazili po meni. Nemam šta da kažem, sem hvala. I zato ste baš vi razlog zbog kog se vraćam da pokidamo ovu predosadnu scenu bre - napisao je pre nekoliko dana Bogdan, a sudeći po Instagramu stiže u Beograd.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".