Цеца је, наиме, поделила стару фотографију своје породице, на којој позира са мамом Миром, оцем Слободаном и сестром Лидијом, а уз то је искористила прилику да и овим путем свима честита славу Светог Николу летњег.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

- Срећна слава - написала је у опису фотографије.

Цецина сестра Лидија је сада плавуша, док су на овој фотографији обе бринете, те многи коментаришу да су биле идентичне.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Иначе, Цецина мајка Мира била је учитељица, а отац Слободан економиста који су јој одувек били и остали највећа подршка у животу, међутим недавно је открила да јој једну ствар никада нису опростили.

- Кад сам се родила и први пут заплакала, мој тата је рекао: "Родила се певачица!" Као да је предвидео моју будућу каријеру! После 17 месеци на свет је дошла Лидија и временом смо постале најбоље другарице. То смо и данас! Она је друга мајка мојој деци, а ја њеној. Врло смо строго васпитаване, родитељи су нам постављали границе и држали их се. Сећам се да нам је једног лета, кад се излазило тек у десет увече, мама рекла: "Можете да изађете у девет, и кад помислим да сте тамо, да сте већ овде. Ако вам се не свиђа, мени је још боље, останите код куће" - причала је музичка звезда за и додала да је веома слична оцу:

- Обоје смо весели и питоми људи! Волимо музику. Када слуша неку моју песму на радију или телевизији, каже: "Јао, пева моја даља рођака из Београда." То ме увек насмеје.

Први јавни наступ имала је у деветој години, а када је са 13 запевала у једном хотелу на Црногорском приморју, запазио ју је хармоникаш Мирко Кодић. Помогао јој је да 1988. године сними плочу, а са хитом "Цветак зановетак" на фестивалу Илиџа освојила је награду публике и стручног жирија.

- Отац је ишао са мном на све наступе, пазио је да ми се ништа лоше не деси! Штитио ме је од разних менаџера, који су само гледали како да се обогате на туђ рачун. Није дозвољавао да неко манипулише мноме. Возио ме је на наступе и враћао кући. То је и за њега и за мене било напорно, али сам му захвална - причала је Ражнатовићева, која је додала да јој мајка и отац никада нису опростили то што нема факултетску диплому:

- Била сам одличан ђак и планирала сам да студирам психологију, али ме је живот одвео на другу страну. Веровали или не, сав мој успех и огромна каријера никада нису били довољни мојим родитељима. Нису ми опростили то што нисам наставила да се школујем и завршила факултет.

(Хит информер)

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".