У наставку текста можете прочитати шта су рекле комшије о Лепој Брени: 

- Брену стално виђамо на пијаци. Иде сваке недеље истим даном у исто време. Бира увек само здраве производе, а друштво јој прати возач. Стално је насмејана и љубазна. Кући се врати са гомилом воћа и поврћа, а и по њеној линији се види да води рачуна о исхрани - испричао је један комшија и додао:

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Paparazzo lov//DNK

 

- Сви је воле и увек јој дају намирнице по јефтинијој цени иако она то не тражи. Мада и она воли да поприча са продавцима. Увек пита одакле је храна, да ли је прскана, а онда продавци почну да је испитују о њеном животу. Иако се Брена сада труди да једе исклучиво здраво, недавно је изјавила да једва чека да се пензионише и да ће онда јести све што пожели, односно више оне нездраве производе.

Певачица се увек љубазно и са поштовањем јави комшијам и пита их како су. Никад није било да је одбила неког коме је потребна помоћ. 

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Paparazzo lov//DNK

 

- Она је домаћица у правом смислу те речи, а Боба је другарчина. Он ће мајсторима да да јагњиће, прасиће, а Брена није толики расипник. Неки људи који су код ње радили као послуга дали су отказ јер не плаћа много - рекла је искрено једна комшиница, а друга је додала:

- Фина је она и јака жена. Види се да је одрасла у једној дивној породици. Она је беспрекорна, свака јој част. Она држи под контролом оног Бобу. Она је стуб породице, веома способна жена. Види се да је добро васпитана, то се осећа, они су сви веома повезани, држе се заједно. Она држи породицу на окупу. Сви се пазе и сви се чувају. Они само прођу, јаве се и то је све.

Многи су заинтересовани за Бренину кућ на Бежанијској коси, али је одбила купце јер су давали ниске цене.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Paparazzo lov//DNK

 

- Често виђамо људе да дођу да разгледају Бренину вилу, не би ли је купиили, али она се држи своје високе цене. Продала би она кућу, али неће за било које паре - рекао је један комшија и додао:

- У праву је, на доброј је локацији на Бежанијској коси, има огромно двориште, а унутрашњост куће могу да замислим, све то пуно вреди када се стави на папир.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".