Халанд, који је у последње време највећа звезда "милионера", решио је да на растанку обрадује сада већ бивше саиграче и запослене у клубу.

Наиме, како пише немачки Билд, Норвежанин је поделио поклоне вредне пола милиона евра. 

Сваки од 33 играча Борусије добио је скупоцени сат са гравуром, појединачне вредности између 13 и 15 хиљада евра. За преко 20 других запослених у клубу - физиотерапеути, кувари и саветници - Халанд је спремио сатове појединачне вредности између 6.000 - 8.000 фунти. 

Сатови које је Халанд поклонио саиграчима долазе у малим кутијама у којима се поред стата, налазе и три фотографије овог сјајног нападача.

- Била ми је част носити овај дрес. У Борусији Дортмунд смо имали незаборавне тренутке, упознали смо посебне људе, а да не говоримо о навијачима који су увек били дванаести играч на терену. 'Жути зид' је заиста невероватан. Никада нећу заборавити ове ствари. Хвала свима - била је порука Ерлинга Халанда.

Халанд је своју последњу утакмицу у дресу Борусије из Дортмунда одиграо прошли викенд против Херте. На овом мечу је био стартер и уписао се у стрелце, а менаџер "милионера" га је у 91. минуту извадио из игре како би добио аплаузе препуног стадиона. 

Халанд је за Борусију у свим такмичењима постигао 86 голова на 89 утакмица. Уз то, уписао је и 23 асистенције. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".